REVIEWS

Nataša in Špela, KRAKOV POLJSKA

09.04.2018 | 07.06

Spoštovani,

s sestro sva se prejšnji teden udeležili izleta v Krakow. Radi bi izrazili pohvalo vodniku, g. Marku, ki je zelo načitan, razgledan, predan vodnik, pa tudi voznikoma avtobusa.

Kljub praznikom, ko je bilo veliko ustanov zaprtih, so se potrudili, da smo videli in doživeli ogromno, se nasmejali in sprostili. Res vse pohvale!

Morda pa le ideja za prihodnje: če se boste še kdaj odločili ponuditi izlet "Po poteh Oskarja Schindlerja", nam lahko olajšate iskanje vstopnic za ogled tovarne. Zelo težko jih je dobiti, zato bi bilo morda lažje, če za rezervacijo poskrbi agencija (s tem, da prej zbere prijave).

Veseliva se nadaljnjih potepov z vašo agencijo!

Lepo vas pozdravljava,

Nataša in Špela

ga. M. Praprotnik, krakov poljska

21.03.2018 | 15.38

Spostovani,

15. 3. 2018 sem se z Vaso agencijo odpravila na izlet v Krakow. Prijavila sem se bolj tako, na slepo, ker bi pri svojih zrelih letih pocasi rada videla malo sveta. In zato se vsake toliko casa podam na kaksen izlet ali krajse potovanje.

Z Vami sem potovala prvic in zato nisem vedela, kaj naj sploh pricakujem. Vse napisano je sicer zvenelo super, ampak je vcasih teorija cisto nekaj drugega, kot pa tisto, kar potem dejansko dobis in dozivis. Na pot sem se, kot receno, odpravila malo skepticna.
Pot, ki nas je vodila do Krakowa in nas po treh dneh tudi pripeljala nazaj domov, je bila naravnost cudovita. Navdusilo me je prakticno vse od ogledov do vodenja. Vodic, g. Sasa Fras, je bil res odlicen. Prijazen, zanesljiv, poln znanja, ki ga je elil z nami, izkusen .... skratka taksnega vodica bi si zelela, kamor koli bi me zanesla pot. Tudi druzba, s katero smo si delili avtobus, je bila prijetna (sicer sem potovala sama). Izbira ogledov, postankov, hotela .... vse vredno ene velike pohvale! Torej vse je bilo dobro zorganizirano in konec koncev tudi odlicno izpeljano.

Res sem se navdusena in prijetno presenecena vrnila v domovino. Zelim Vam se veliko srecnih kilometrov na poti po razlicnih koncih sveta in verjamem, da se Vam se kdaj pridruzim. Ker ste super! ;)

Lep pozdrav in vse dobro zelim,

Nuska Mesaric iz Mengsa

urška-l Lah, BUDIMPEŠTA 17/18.3.2018

20.03.2018 | 07.54

😃Pozdravljeni,
pretekli vikend sva z možem, z vašo agencijo obiskala Budimpešto. S celotno organizacijo izleta sva v celoti zadovoljna. Pohvalila bi vso komunikacijo, ki sva jo pred izletom imela z vami. Vedno ste odogovorili na najina vprašanja in v zelo kratkem času na njih tudi odgovorila, tako da naju ni bilo potrebno nič skrbeti. Avtobus, šoferja in vodiča Janko Božiča bi izredno pohvalila. Celoten izlet je na naju pustil lepe sledi. Kljub zimskim temperaturam in vremenu, sva doživela prijeten, sproščujoč vikend.
Pohvalila bi tudi večerjo (celotna pogostitev in glasba), ki sva jo doplačala in vožnjo z ladjico.


Hvala vam še enkrat za vse in se že veselimo naslednjega potovanja z vašo agencijo.😀👏

Marjan in Maja Težak, KRAKOV POLJSKA

27.02.2018 | 08.54

Evo izlet je za nami.
Še enkrat bi rad pohvalil vašo agencijo za lepo organizacijo izleta, za veliko videnega in doživetega. Predvsem pa velika zahvala vodiču g. Sašu, za ogromno povedanega, razloženega, ter res vrhunsko vodenje na vsakem koraku. Veselje je bilo poslušati, ta živi vir informacij, ki jih je tako lepo zaokrožil s svojimi duhovitimi vložki.
Hvala za vse in upamo, da se še srečamo na kakšni od vaših destinacij
Marjan in Maja Težak
Bela krajina

polona, maribor

11.12.2017 | 08.54

Izlet Praga/Dresden 8-10.12 2017

Vodička Jerneja Zver je res super punca ki zna vse goste spravit v dobro voljo.

Jerneja

15.11.2017 | 23.51

Odziv na Jesenski Paris, ki je bil čudovit predvsem po zaslugi zelo prijetne vodičke Aleksandre. Popeljala nas je po vseh večjih znamenitostih Pariza, v kratkem času, pričarala bogato zgodovino z raznimi zgodbami, odkrila nekaj skrivnosti velikega mesta,..Priporočava Jerneja & Samo

ALEKDANDRA C., BUDIMPEŠTA 2 DNI 30.10.-31.10.2017

02.11.2017 | 12.37

Bogat program, videli ogromno zanimiviosti Budimpešte, zapomnili ogromno, zaradi odličnega vodenja vodnika.

MANJA HERMAN, BUDIMPEŠTA 2 DNI 30.10.-31.10.2017

02.11.2017 | 12.35

Ker sem bila prvič v Budimpešti, moram pohvaliti vodnika njegovo znanje vodenje. Super hotel in vse ok. Slišala veliko novega malenkosti ki dajo poseben pečat. Le tako naprej.

1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 |  11 |  12 |  13 |  Next page >>

ADD REVIEW

Your opinion will be published only after the editorial review. The email address entered will not be publicly visible. Thank you for your feedback!

Title:    *
E-mail address:  
Location:  
Your review:  

 *

Security code:  

CAPTCHA Image

 *

  Submit
Pokličite nas

17.07.

delno oblačno dežuje

16 / 27

18.07.

delno oblačno

15 / 29

19.07.

delno oblačno dežuje

16 / 29

 
Vir: ARSO - meteo.si