REVIEWS

ALEKDANDRA C., BUDIMPEŠTA 2 DNI 30.10.-31.10.2017

02.11.2017 | 12.37

Bogat program, videli ogromno zanimiviosti Budimpešte, zapomnili ogromno, zaradi odličnega vodenja vodnika.

MANJA HERMAN, BUDIMPEŠTA 2 DNI 30.10.-31.10.2017

02.11.2017 | 12.35

Ker sem bila prvič v Budimpešti, moram pohvaliti vodnika njegovo znanje vodenje. Super hotel in vse ok. Slišala veliko novega malenkosti ki dajo poseben pečat. Le tako naprej.

JANJA FTIČAR, KRAKOV POLJSKA

02.11.2017 | 12.28

Večna želja je bila Auschwitz, kar ga sedaj sem. Krakov pa je bil čudovit, center, stari del mesta, večerja z skupino!

Ostanite isti. Glede namestitve pa je hotel super in upam, da imate take v ponudbi tudi za ostale programe.

MONIKA KLANČNIK, KRAKOV POLJSKA

02.11.2017 | 12.26

Super vodič g. Saša pridobili veliko informacij, življenju v Krakovu in sem navdušena. Zagotovo priporočam naprej. Le tako naprej, zelo zadovoljna, bom agencijo priporočala še prijateljem in še gremo na kakšen izlet.

Špela Šoba, KRAKOV POLJSKA

02.11.2017 | 12.24

Program vodenja je potekal tako, kot je bilo zapisano v ponudbi, prav tako smo imeli na voljo veliko prostega časa in oglede oglede v lastni režiji.

Jerneja, Peter, Nejc in Sara, KRAKOV POLJSKA

02.11.2017 | 12.17

Spoštovani,
čeprav smo že na delovnih mestih in moramo razmišljati o drugih stvareh, so naše glave še vedno polne utrinkov iz Krakova. Zahvaljujemo se vam za čudovito doživetje v vaši družbi. Kljub pestremu vremenskemu dogajanju, nam na izlet ostajajo le lepi spomini, za kar gre posebna zahvala g. Saši in seveda tudi voznikoma g. Sandiju in g. Igorju. Že razmišljamo o naši naslednji destinaciji.
Lepo vas pozdravljamo, Jerneja, Peter, Nejc in Sara

N.Lisec Krško, PREKMURJE 13/14.10.2017

18.10.2017 | 12.04

Pozdravljena!

Same pohvale, res odlična izvedba, veliko zanimivosti in veliko informacij.

Lep pozdrav

Ga . Alja T. OŠ Ravne na Koroškem, Benetke Italija

16.10.2017 | 07.59

Spoštovana gospa Gabriela!

Še enkrat se vam lepo zahvaljujem za vaš trud in prijaznost. To nam veliko pomeni!
Včeraj smo se imeli čudovito in lahko rečem, da je ekskurzija izpolnila vsa pričakovanja!
Seveda gre zasluga tudi super vodnici Ajdi in zelo prijaznima šoferjema!
Z vami bomo nedvomno še kdaj sodelovali, ni izključeno, da še to šolsko leto.

Lep pozdrav!

Alja T.

1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 |  11 |  12 |  13 |  Next page >>

ADD REVIEW

Your opinion will be published only after the editorial review. The email address entered will not be publicly visible. Thank you for your feedback!

Title:    *
E-mail address:  
Location:  
Your review:  

 *

Security code:  

CAPTCHA Image

 *

  Submit
Pokličite nas

15.12.

oblačno dežuje

6 / 9

16.12.

oblačno

1 / 4

17.12.

delno oblačno

-4 / 3

 
Vir: ARSO - meteo.si