REVIEWS

g.Iztok Kovač

10.09.2014 | 08.57

ZAHVALJUJEM SE VAM ZA LEP IZLET NA DUNAJ.

Drago Klemenc, Kranj

21.08.2014 | 20.09

v petek 15.8.2014 sva z ženo prvič potovala preko vaše agencije v Benetke. Morava vas pohvaliti, da nama je bila organizacija izleta zelo všeč.Še posebej bi pohvalil vodičko (Martino Majcen)ki je bila odlična in ki je zelo izčrpno pripovedovala potek zgodovine skozi čas in vse čestitke njej za obilo energije in dobre volje glede na to, da je vodila tako veliko skupino. In še pohvala vozniku Lojzetu za kvalitetno in umirjeno vožnjo, da nas je varno pripeljal do cilja in nazaj.
Naslednji izlet bo zagotovo samo še preko vaše agencije.
P.S.hvala za čudovit in nepozaben izlet.

Darija, gardaland

15.06.2014 | 21.33

Pozdravljeni.

Vcerajsnji izlet v gardaland je potekal brez zapletov. Pohvalila bi samo se vodijo Jureta. Bil je super, dobili smo lepo predstavo o gardalandu ze malo pred prihodom.Bil Je zelo uspesno organiziran. Vse pohvale!!!! In seveda tudi vozniku ki nas je varno peljal tja in nazaj z zelo mirno voznjo.


Definitivno bom odsla z vami se na kaksem izlet.

Lp, darija

S. Damjan OŠ KAMNICA, Kamnica

30.05.2014 | 20.55

Dober dan, gospa Gabrijela!
Otroci in starši so se vsi veseli vrnili s sobotno/nedeljskega izleta. Hvala, da ste se tako potrudili.
Veselim se, da gremo še kdaj kam z Vami na izlet.


Stanka Damjan, OŠ Kamnica

D. Kokol

30.05.2014 | 20.51

Pozdravljeni!
Želela bi se zahvaliti za nepozaben izlet prejšnjega vikenda v Budimpešti. Organizirali ste odličen izlet in vsa pohvala vodiču.
Le tako naprej :)
Lep pozdrav, Darja Kokol

Tea & Boštjan

22.04.2014 | 10.23

Zahvaljujeva se super vodički VESNI in super vozniku RAJKU, ki sta prijazno poskrbela, da smo 19.4.2014 poleg beneških lepot uživali tudi v odlični organizaciji, sproščenem vzdušju in ravno pravšnji količini informacij in zanimivosti. Razveselila naju je med ostalim tudi razpoznavnost agencije GoHolidays v neverjetni popoldanski gneči na beneški rivi - potniki GoHolidays smo bili posebej poklicani od posadke in smo imeli prednost pri vkrcanju. Vesna je to zares zgledno uredila, čeprav je ni bilo zraven, ker je spremljala preostanek skupine na Murano.
Zelo sva zadovoljna in bova še potovala z vašo agencijo.

Danijela Zdravkovic, Senovo

14.04.2014 | 14.22

Vse pohvale za goHolidays... Mož in jaz smo šli v Benetke in zelo zadovoljni s celotno organizacijo.Posebej bi pohvalila vodičko Vilmo..Skratka, hvala za lepo doživetje in brezhibno organizacijo.

Kosten

10.03.2014 | 09.39

CVETLIČNI SEJEM PORDENONE

Pozdravljeni!
Želela bi pohvaliti sobotni izlet na Ortogiordino in vodnika g. Aleša Rabzelja.
Bilo je dobro organizirano, vodeno in izvedeno nad pričakovanji.
Hvala in vse dobro, Saša Kosten Zabret

<< Previous page 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 |  11 |  12 |  13 |  Next page >>

ADD REVIEW

Your opinion will be published only after the editorial review. The email address entered will not be publicly visible. Thank you for your feedback!

Title:    *
E-mail address:  
Location:  
Your review:  

 *

Security code:  

CAPTCHA Image

 *

  Submit
Pokličite nas

09.04.

pretežno jasno

0 / 21

10.04.

delno oblačno

2 / 22

11.04.

delno oblačno

4 / 22

 
Vir: ARSO - meteo.si