dvodnevni izleti

COSTA BRAVA IN BARCELONA

Rezerviraj
P

Ni predvidenega termina

Španija - dežela strasti in temperamenta, dežela flamenka ter dobre kulinarike...Potovanje je odlična priložnost za vse ljubitelje umetnosti in veličastne arhitekture, muzejev in svetovljanskega utripa. Vse to ponuja za mnoge najlepše mesto na svetu. Obiščite Španijo in se zaljubite vanjo tudi vi!

 

Osnovni podatki o potovanju

Termin:

Trajanje: 7 dni / 4 nočitve dni

Storitev: po programu; prevoz - avtobus

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Najmanjše št. potnikov: 40

 

PROGRAM

1. dan (26. 10.): Ljubljana–Italija–Monako 
V zgodnjih popoldanskih urah se bomo zbrali na Dolgem Mostu in od tam krenili proti španski pokrajini Kataloniji. Pot nas bo vodila mimo številnih znanih italijanskih mest, kot so Benetke, Verona in Genova. V večernih urah bomo prečkali italijansko-francosko mejo ter se počasi spustili v Monako. Sledil bo sprehod do Oceanografskega inštituta, katedrale in knežje palače. Z avtobusom se bomo zapeljali po progi Formule 1 in naš postanek v Monaku končali pred slavnim kazinojem, ki vedno na ogled ponudi luksuzna vozila. Sledi nočna vožnja do francosko-španske meje.

2. dan (27. 10.): Francija–Lloret de Mar
V dopoldanskih urah bomo prečkali francosko-špansko mejo in pot nadaljevali proti znanemu katalonskemu letovišču Lloret de Mar. Ob prihodu v hotel nas bo pričakalo kosilo, sledilo bo prosto popoldne, ki ga lahko preživimo na čudoviti lokalni peščeni plaži. Večerja in nočitev.

3. dan (28. 10.): Lloret de Mar–Barcelona–Lloret de Mar
Po zajtrku si bomo ogledali katalonsko prestolnico Barcelono. Pot nas bo za začetek vodila mimo bikoborske arene Monumental, nato pa sledi prvi postanek za zunanji ogled nedokončanega templja svete družine – Sagrada Familia. Sledi avtobusni ogled znamenitosti v središču mesta – Arc de Triuph, Placa de Catalunya, Casa Mila ter Casa Batlo. Pot nas bo nato vodila proti drugemu »templju« Barcelone – stadion Camp Nou. Prosti čas za ogled stadiona (doplačilo). Ogledali si bomo še olimpijski grič Montjuich ter naš ogled sklenili na najbolj znani ulici v Barceloni, slavni La Rambli, na kateri je tudi slovita tržnica Boquerija. Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Sledi vožnja v hotel. Večerja in nočitev.

4. dan (29. 10.): Monserat in Barcelona
Četrti dan se bomo podali na katalonsko sveto goro Monserat (doplačilo), kjer stoji samostan s čudovitimi razgledi na pokrajino, tu pa hranijo kipec črne Marije. Monserat velja za najsvetejši kraj Kataloncev, vsak Katalonec mora vsaj enkrat letno na goro. Popoldan pa bomo namenili za še en skok v Barcelono, kjer boste lahko v prostem času uživali v središču mesta. Pozno popoldan povratek nazaj proti hotelu. Večerja in nočitev.

5. dan (30.10): Tossa de Mar - Figueres – Girona
Po zajtrku nas bo pot vodila do majhnega ribiškega mesta Tossa de Mar, kjer se bomo sprehodili do trdnjave, ki se bohoti nad obalo. Sledil bo prosti čas za samostojni sprehod ob obali. Po ogledu se bomo zapeljali do hotela kjer bo čas za kosilo. Po kosilu se bomo odpravili do bližnjega Figueresa (doplačilo), mesta kjer se je rodil in deloval Salvador Dali. Sledil bo ogled muzeja in nekaj prostega časa, da začutite utrip mesteca. Na poti proti hotelu pa se bomo ustavili v bližnji Gironi (doplačilo). Mesto velja za španske Benetke, prav tako pa vse goste navduši mogočna gorska katedrala Matere Božje iz 11. stoletja. Kratek sprehod bomo zaključili na trgu neodvisnosti v središču mesta. Sledil bo prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Povratek v hotel in večerja.

6. dan (31. 10.): Lloret de Mar–Cannes
Po zajtrku se bomo odpravili proti domu, vendar pot ne bo minila brez postankov. Za začetek se bomo ustavili v mestecu Grass, kjer si bomo ogledali eno izmed slavnih parfumerij v mestu, kjer vam bodo lokalni mojstri pokazali način priprave parfuma, seveda pa boste imeli možnost nakupa francoskih dišav. Sledil bo še skok v mondeno mesto Cannes, ki je znano po filmskem festivalu. Ob Azurni obali se bomo sprehodili do festivalne palače, nato sledi malo prostega časa. Povratek na avtobus in nočna vožnja proti domu.

7. dan (1. 11.): Francija–Italija–Slovenija
Nočna vožnja proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v zgodnjih dopoldanskih urah.

 

 

Cena: 265 €€/osebo

Prijavnina 10 €/osebo se plača neposredno ponudniku (GoHolidays.si) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti. Otroci do 18. leta ne plačajo prijavnine (popust). 

 

Cena vključuje:

 • avtobusni prevoz po programu,
 • nočitve
 • vodenje programa,
 • organizacija in DDV,
 • osnovno nezgodno zavarovanje.

 

*Obvezno doplačilo (na licu mesta): turistična taksa v hotelu pribl. 3 - 4 €/oseba.

* Popust za otroka do 12. leta na dodatnem ležišču skupaj z dvema odraslima v višini 20 €.

 

Možna doplačila (ob prijavi):

 • enoposteljna soba 20 €/noč

 

Možna doplačila (vodniku na potovanju):

 • izlet v Figueras in Girono (vključena vstopnica za muzej Salvadorja Dalija) 15€,
 • Flamenko Show 30 €,
 • Monserat in Barcelona (dan 4) 20 € ob prijavi najmanj 20 potnikov (otroci do 18. leta 15 €)
 • Možno doplačilo za ogled stadiona Camp Nou v primeru, da bo stadion tisti dan odprt za javnost

 

Odhodna mesta&ure

 • Vstopne postaje. Ljubljana (parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 15:00, Sežana izpred hotela Safir ob 16:00.

 

Odhod iz posameznega vstopnega mesta je zagotovljen v primeru vsaj 25 prijavljenih, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.

Cenik

REZERVACIJSKI OBRAZEC

VAŠI PODATKI

Naziv:
Ime:  *
Priimek:  *
E-mail:  *
Telefon / GSM:  *
Naslov:
Pošta:
Država:
Vstopno mesto odhoda:  *
Strinjam se splošnimi pogoji:  *
Jamčim za pravilnost podatkov:  *
Dovoljujem uporabo mojega e-maila za prejemanje sporočil o ugodnih akcijskih ponudbah, last minute ponudbah, novostih, nagradnih igrah t. agencije Muranica.
Podatke, ki nam jih boste posredovali ob prijavi, bomo uporabljali zgolj v namene, za katere so bili dani.:

PODATKI O VAŠI REZERVACIJI

Izbira termina:  *
Število oseb:

Odrasli:

  
 *

Otroci:

  
 *
Vaše sporočilo / opomba (imena in priimke ostalih potnikov, vstopna mesta):  *
Varnostna koda:

CAPTCHA Image

 *

 

* rubrike označene z zvezdico so obvezne

  Pošlji
 
 • COSTA BRAVA IN BARCELONA
 • COSTA BRAVA IN BARCELONA
 • COSTA BRAVA IN BARCELONA
 • COSTA BRAVA IN BARCELONA

1 / 4

Pokličite nas

09.12.

delno oblačno dežuje

3 / 10

10.12.

delno oblačno ploha

-1 / 8

11.12.

pretežno oblačno

-3 / 7

 
Vir: ARSO - meteo.si

Anketa

Kje boste preživeli letošnje provomajske počitnice

 Cinque Terre Italija

 Budimpešta Madžarska

 Pariz Francija

 Praga Češka

 Berlin Nemčija

 Toskana Italija

 Krakov Poljska

 Rim Italija

 Hrvaška/Slovenija, morje,terme...