enodnevni izleti

HARRY POTTER & MILANO

Rezerviraj
H

25.08.2018, 01.09.2018, 08.09.2018

Za eno izmed letošnjih sobot proti koncu poletja predlagamo, da se z nami odpravite v mondeni Milano. Doslej so se v prestolnico Lombardije zgrinjali predvsem ljubitelji mode, nakupov in umetnosti. Za letošnje poletje pa so pripravili gostovanje Sveta Harry-ja Potterja. Knjige in filmi o mladem čarovniku so svetovni fenomen, ki ga poznajo po vsem svetu. Doslej ste najbližje lahko obiskali čarovniški svet v Londonu. Naj poudarimo, da je obisk Milana bistveno bližji in cenejši.

Razstava se razprostira na 1.400 kvadratnih metrih, kjer boste lahko uživali v dramatičnem prikazu filmskih setov filmov o Harryju Potterju in videli osupljivo izdelovanje kostumov, rekvizitov ter filmskih bitij. Sprehodili se boste lahko skozi najpopularnejše lokacije iz filmov: »skupna soba« doma Gryffindor, učilnice za napoje in herbiologijo, Prepovedani gozd… Vstopili boste lahko na ingrišče za Quidditvh, presadili svojo lastno mandragoro in obiskali Hagridovo kočo ter sedli v njegov ogromen naslonjač. Preživite torej dan z nepozabnimi junami Heromiono, Ronom, Loono, Geeny ipd…

 

Osnovni podatki o potovanju

Termin: 25.08.2018, 01.09.2018, 08.09.2018

Trajanje: 1 dan dan

Storitev: po programu; prevoz - avtobus

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Najmanjše št. potnikov: 45

 

PROGRAM

Prvi dan

Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po severni Italiji do lombardske prestolnice Milana. Najprej se bomo podali v fantazijski svet Harryja Potterja, ki je lociran na razstavišču Fabbrica del Vapore.

Sledil bo avtobusni in peš ogled mesta, kjer bomo videli: slavni trg Piazza Duomo, sprehod pod arkadami galerije Vittorio Emanuele z množico trgovin najuglednejših znamk, mimo operne hiše Scale in videli slavolok Arco della Pace. Seveda bo nekaj prostega časa za kakšno italijansko specialiteto, testenine in/ali vsaj pravo italijansko kavico.

Pozno popoldne vožnja proti domu po isti poti.

 

 

Cena

 • 59,90€/osebo SEŽ,NG
 • 79,90€/osebo CE+MB

Akcijska cena

 • 47,90€/osebo  LJ SEŽ,NG
 • 59,90€/osebo CE+MB

*akcijsko ceno si zagotovite z nakupom kuponov na portalih: 1nadan, Zbita Cena, Privoščite.si, Klik2GO,  Kuponko, Mesto Idej

Cena vključuje:

 •  zunanji ogledi po programu.
 • avtobusni prevoz po programu
 • spremljanje in organizacija
 • osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
 • cestne pristojbine in parkirnine.
   

Prijavnina v višini 10 €/osebo se plača direktno ponudniku na podlagi računa posanega po e-pošti. Otroci do 18. leta imajo 5 € popusta pri plačilu prijavnine.

Razstavo si je priporočljivo ogledati z uporabo avdio posnetka, ki je na voljo v  angleškem jeziku. Doplačilo znaša 6,70€ (ni vključen v ceno  programa).

       Na razstavo ni dovoljeno vstopiti s hrano, pijačo, otroškim vozičkom, velikimi  nahrbtniki, kovčki, čeladami za motorna kolesa, kolesi, rolkami ali  kakršnim koli drugim prevoznim sredstvom s kolesi. Na voljo so  garderobne omarice po ceni 2€ (ni vključeno v ceno programa).

·   Odhod iz Celja in Maribora je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov iz posameznega odhodnega mesta. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.

Odhodna mesta&ure

Ljubljana – Dolgi most ob 3:30, Celje pred dvorano Zlatorog ob 2:30, Maribor ob 1:45  izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski in ob 4:30 iz Sežane izpred hotela Safir in ob 4:45 iz Nove Gorice iz bencinske črpalke na mejnem prehodu Vrtojba.

Cenik

REZERVACIJSKI OBRAZEC

VAŠI PODATKI

Naziv:
Ime:  *
Priimek:  *
E-mail:  *
Telefon / GSM:  *
Naslov:
Pošta:
Država:
Vstopno mesto odhoda:  *
Strinjam se splošnimi pogoji:  *
Jamčim za pravilnost podatkov:  *
Dovoljujem uporabo mojega e-maila za prejemanje sporočil o ugodnih akcijskih ponudbah, last minute ponudbah, novostih, nagradnih igrah t. agencije Muranica.
Podatke, ki nam jih boste posredovali ob prijavi, bomo uporabljali zgolj v namene, za katere so bili dani.:

PODATKI O VAŠI REZERVACIJI

Izbira termina:  *
Število oseb:

Odrasli:

  
 *

Otroci:

  
 *
Vaše sporočilo / opomba (imena in priimke ostalih potnikov, vstopna mesta):  *
Varnostna koda:

CAPTCHA Image

 *

 

* rubrike označene z zvezdico so obvezne

  Pošlji
 
Pokličite nas

15.08.

delno oblačno

17 / 26

16.08.

pretežno jasno

16 / 28

17.08.

pretežno jasno

15 / 30

 
Vir: ARSO - meteo.si

Anketa

Kje boste preživeli letošnje provomajske počitnice

 Cinque Terre Italija

 Budimpešta Madžarska

 Pariz Francija

 Praga Češka

 Berlin Nemčija

 Toskana Italija

 Krakov Poljska

 Rim Italija

 Hrvaška/Slovenija, morje,terme...