ENODNEVNI IZLETI

GARDALAND

Rezerviraj
s

GARDALAND

30.06.2018, 07.07.2018

Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu,  X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! Park je zanimiv za goste vseh generacij in ponuja poleg adrenalinske zabave še pestro gostinsko ponudbo, številne predstave ter animacijo za otroke! Naj poudarimo, da je to bil naš prodajni hit sezon 2014 in 2015. Postanite del naše Gardaland družine tudi vi!

Posebej je treba poudariti, da je lanska novost nova atrakcija Oblivion – Black hole. Investicija je bila vredna več kot 10 mio dolarjev. V lanskem letu so odprli še Kung Fu Panda academy, ki popestri obisk parka najmlajšim obiskovalcem. Letos pa park predstavlja novo atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd.

V Gardaland odhajamo skoraj vse vikende med poletjem in jeseni do zaprtja parka. Za dodatne informacije glede terminov nas prosimo kontaktirajte.

 

Osnovni podatki o potovanju

Termin: 30.06.2018, 07.07.2018

Trajanje: 1 dan dan

Storitev: po programu; prevoz - avtobus

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Najmanjše št. potnikov: 45

 

PROGRAM

GARDALAND

Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoe mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR … Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!
 

 

 

Cena

 • 59€/osebo za odhod iz Ljubljana Sežane Nove Gorice 21.4.2018
 • 63€/osebo za odhod iz Ljubljane Sežane Nove Gorice ostali termini
 • 69€/osebo za odhod iz Celja
 • 73€/osebo za odhod iz  Maribor

Akcijska cena

 • 47.90€/osebo ostali termini

Doplačilo za odhod iz CE 6 €/osebo, za odhod iz MB 10 €/osebo. 

*akcijsko ceno si zagotovite z nakupom kuponov na portalih: 1nadan, Zbita Cena, Privoščite.si, Klik2GO,  Kuponko, Mesto Idej

 

Cena vključuje

 • 1x nepozaben izlet v Gardaland: avtobusni prevoz po programu  + turistično spremljanje/vodenje + organizacija + vstopnica v zabaviščni park + osnovno nezgodno zavarovanje in DDV


  Prijavnina v višini 10€/osebo se doplača ponudniku ob prijavi. Otroci do 18.leta imajo 5€ popusta pri plačilu prijavnine.
 • Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov.
 • Otroci višine manj kot 1 m imajo 20 € popusta - plačilo neposredno pri ponudniku.

   

Odhodna mesta&ure

 • Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 4.45, Celje - parkirišče dvorane Zlatorog ob 3.30, Maribor - pred glavno avtobusno postajo ob 2.45, Sežana - izpred hotela Safir ob 6.00 ali Nova Gorica - bencinska črpalka na mejnem prehodu Vrtojba.
 • Odhod iz posameznega vstopnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.
 • Vstopne postaje in časi odhodov - Dnevno-nočna varianta (19. 5. in 26. 5.): Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 4.45, Celje - parkirišče dvorane Zlatorog ob 3.30, Maribor - pred glavno avtobusno postajo ob 2.45, Sežana - izpred hotela Safir ob 6.00 ali Nova Gorica - iz bencinske črpalke na mejnem prehodu Vrtojba.
 • Vstopne postaje in časi odhodov - Nočna varianta (16. 6., 23. 6., 24. 6., 30. 6. in 7. 7. 2018): Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 7.00, Celje - parkirišče dvorane Zlatorog ob 6.00, Maribor - pred glavno avtobusno postajo ob 5.00, Sežana - izpred hotela Safir ob 8.00 ali Nova Gorica - iz bencinske črpalke na mejnem prehodu Vrtojba ob 8.15.
 • 19. 5. (iz LJ, SEŽ), 26. 5. (iz LJ, NG; MB in CE z doplačilom), 16. 6. (Bele noči; iz LJ, SEŽ, NG; MB in CE z doplačilom), 23. 6. (iz LJ, NG; MB in CE z doplačilom), 24. 6. (iz LJ, NG), 30. 6. (iz LJ, SEŽ, NG; MB in CE z doplačilom) in 7. 7. (iz LJ, SEŽ, NG; MB in CE z doplačilom) 2018.

Cenik

REZERVACIJSKI OBRAZEC

VAŠI PODATKI

Naziv:
Ime:  *
Priimek:  *
E-mail:  *
Telefon / GSM:  *
Naslov:
Pošta:
Država:
Vstopno mesto odhoda:  *
Strinjam se splošnimi pogoji:  *
Jamčim za pravilnost podatkov:  *
Dovoljujem uporabo mojega e-maila za prejemanje sporočil portala Muranica:

PODATKI O VAŠI REZERVACIJI

Izbira termina:  *
Število oseb:

Odrasli:

  
 *

Otroci:

  
 *
Vaše sporočilo / opomba (imena in priimke ostalih potnikov, vstopna mesta):  *
Varnostna koda:

CAPTCHA Image

 *

 

* rubrike označene z zvezdico so obvezne

  Pošlji
 
 • GARDALAND
 • GARDALAND
 • GARDALAND
 • GARDALAND
 • GARDALAND
 • GARDALAND

1 / 6

Pokličite nas

24.06.

delno oblačno

11 / 21

25.06.

delno oblačno ploha

11 / 21

26.06.

delno oblačno

11 / 23

 
Vir: ARSO - meteo.si

Anketa

Kje boste preživeli letošnje provomajske počitnice

 Cinque Terre Italija

 Budimpešta Madžarska

 Pariz Francija

 Praga Češka

 Berlin Nemčija

 Toskana Italija

 Krakov Poljska

 Rim Italija

 Hrvaška/Slovenija, morje,terme...