ENODNEVNI IZLETI

GARDALAND

Rezerviraj
g

GARDALAND

Ni predvidenega termina

Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu,  X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! Park je zanimiv za goste vseh generacij in ponuja poleg adrenalinske zabave še pestro gostinsko ponudbo, številne predstave ter animacijo za otroke! Naj poudarimo, da je to bil naš prodajni hit sezon 2014 in 2015. Postanite del naše Gardaland družine tudi vi!

Posebej je treba poudariti, da je lanska novost nova atrakcija Oblivion – Black hole. Investicija je bila vredna več kot 10 mio dolarjev. V lanskem letu so odprli še Kung Fu Panda academy, ki popestri obisk parka najmlajšim obiskovalcem. Letos pa park predstavlja novo atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd.

V Gardaland odhajamo skoraj vse vikende med poletjem in jeseni do zaprtja parka. Za dodatne informacije glede terminov nas prosimo kontaktirajte.

 

Osnovni podatki o potovanju

Termin:

Trajanje: 1 dan dan

Storitev: po programu; prevoz - avtobus

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Najmanjše št. potnikov: 45

 

PROGRAM

GARDALAND

Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoe mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR … Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!
 

 

 

Cena

 • 59€/osebo za odhod iz Ljubljana Sežane Nove Gorice 8.9.2018
 • 65€/osebo za odhod iz Celja 8.9.2018
 • 69€/osebo za odhod iz Maribor  8.9.2018
 • 63€/osebo za odhod iz Ljubljane Sežane Nove Gorice ostali termini
 • 69€/osebo za odhod iz Celja
 • 73€/osebo za odhod iz  Maribor

Akcijska cena

 • 43,90€/osebo 8.9.2018
 • 47.90€/osebo ostali termini

Doplačilo za odhod iz CE 6 €/osebo, za odhod iz MB, NM 10 €/osebo. 

*akcijsko ceno si zagotovite z nakupom kuponov na portalih: 1nadan, Zbita Cena, Privoščite.si, Klik2GO,  Kuponko, Mesto Idej

Prijavnina v višini 10€/osebo se doplača ponudniku ob prijavi. Otroci do 18.leta imajo 5€ popusta pri plačilu prijavnine.

 • Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov.
 • Otroci višine manj kot 1 m imajo 20 € popusta - plačilo neposredno pri ponudniku.
   

Cena vključuje:

 • 1x nepozaben izlet v Gardaland: avtobusni prevoz po programu  + turistično spremljanje/vodenje + organizacija + vstopnica v zabaviščni park + osnovno nezgodno zavarovanje in DDV


   

Odhodna mesta&ure

 • Vstopne postaje in časi odhodov za DNEVNO-NOČNO VARIANTO: Ljubljana (parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 7.00), Celje (parkirišče dvorane Zlatorog ob 6.00), Maribor (pred glavno avtobusno postajo ob 5.00), Novo mesto (parkirišče Qlandie ob 6.00), Sežana (izpred hotela Safir ob 8.00), Nova Gorica (bencinska črpalka na mejnem prehodu Vrtojba ob 8.15); DNEVNA VARIANTA: Ljubljana (parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 4.45), Celje (parkirišče dvorane Zlatorog ob 3.30), Maribor (pred glavno avtobusno postajo ob 2.45), Sežana (izpred hotela Safir ob 6.00), Nova Gorica (bencinska črpalka na mejnem prehodu Vrtojb

 

Cenik

REZERVACIJSKI OBRAZEC

VAŠI PODATKI

Naziv:
Ime:  *
Priimek:  *
E-mail:  *
Telefon / GSM:  *
Naslov:
Pošta:
Država:
Vstopno mesto odhoda:  *
Strinjam se splošnimi pogoji:  *
Jamčim za pravilnost podatkov:  *
Dovoljujem uporabo mojega e-maila za prejemanje sporočil o ugodnih akcijskih ponudbah, last minute ponudbah, novostih, nagradnih igrah t. agencije Muranica.
Podatke, ki nam jih boste posredovali ob prijavi, bomo uporabljali zgolj v namene, za katere so bili dani.:

PODATKI O VAŠI REZERVACIJI

Izbira termina:  *
Število oseb:

Odrasli:

  
 *

Otroci:

  
 *
Vaše sporočilo / opomba (imena in priimke ostalih potnikov, vstopna mesta):  *
Varnostna koda:

CAPTCHA Image

 *

 

* rubrike označene z zvezdico so obvezne

  Pošlji
 
Pokličite nas

09.12.

delno oblačno dežuje

3 / 10

10.12.

delno oblačno ploha

-1 / 8

11.12.

pretežno oblačno

-3 / 7

 
Vir: ARSO - meteo.si

Anketa

Kje boste preživeli letošnje provomajske počitnice

 Cinque Terre Italija

 Budimpešta Madžarska

 Pariz Francija

 Praga Češka

 Berlin Nemčija

 Toskana Italija

 Krakov Poljska

 Rim Italija

 Hrvaška/Slovenija, morje,terme...