IZLETI PRVOMAJSKA POTOVANJA

VSE POTI VODIJO V RIM ekskluzivno

Rezerviraj
R

Ni predvidenega termina

Pred desetletji sta v Rimi doživljala nepozabne dogodivščine Audrey Hapburn in Gregory Peck. Mesto pa tudi več kot pol stoletja kasneje privablja zaljubljene v umetnost, zgodovino, arhitekturo ali pa samo zaljubljene 😊. Očara naj vas prava rimska kavica, ki jo praviloma spijete stoje, pestra italijanska kulinarika in svetovljanski vrvež, ki mu težko najdemo primerjavo. Ponujamo vam nov, svež program, ki omogoča, da si ogledate najpomembnejše znamenitosti, hkrati pa imate tudi precej prostega časa za pohajkovanje v lastni režiji. Del ogledov bo potekal peš, nekaj z avtobusnim prevozom, del pa zaradi hitrejšega premikanja v vedno prometnem Rimu z podzemno železnico.

Pohitite – na voljo imamo le 50 prostih mest!

EKSKLUZIVNO PRI GOHOLIDAYS - Prijave in rezervacije samo na info@goholidays.si ; 030 680 234

 

Osnovni podatki o potovanju

Termin:

Trajanje: 4 dni/2nočitvi dni

Storitev: po programu ; prevoz - avtobus

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Najmanjše št. potnikov: 45

 

PROGRAM

Prvi dan, 24.4.2020

Odhod ob 22 uri iz Ljubljane

 

Drugi dan, 25.4.2020

Nočna vožnja mimo Sežane, Trsta, Benetk, Bologne, Firenc do večnega mesta, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah.

Odpravili se bomo na sprehod po verjetno najbolj romantičnem delu mesta. Videli bomo slavni Španski trg s španskimi stopnicami in z bližnjo ulico Condotti, ki se vije ob trgu in na njej najdemo prestižne blagovne znamke kot so Prada, Gucci in Bvlgari. Privoščili si bomo postanek pri fontani Trevi, ki je najvišja baročna fontana v mestu, vanjo bomo tudi mi odvrgli kak novčič – preko ramena seveda 😊. Mimo Kvirinala se bomo sprehodili do viška rimljanske antične arhitekture Panteona. Občudovali bomo cvetlično tržnico na Campo dei fiori ter naredili skupinsko fotografijo na veličastnem trgu Navona. Po ogledu mesta boste imeli prosti čas za kosilo, nakupe in oglede v lastni režiji. Pozno popoldne se odpravimo proti hotelu. Namestitev in nočitev.

 

Tretji dan, 26.4.2020

Po zajtrku vam ponujamo možnost, da v naši režiji obiščete antični Rim (doplačilo). Vstopili bomo v veličastni Kolosej, kjer so nekoč prirejali množično obiskane igre. Slavni amfiteater ima obliko elipse, sestavljen je iz dveh polkrogov. Nekoč je sprejel tudi do 50.000 obiskovalcev, ki so prihajal sem občudovat predvsem gladiatorje. V bližini Koloseja se bomo ustavili pri Konstantinovem slavoloku, ki je eden zadnjih postavljenih v Rimu. Sledil bo ogled ostankov rimskega cesarskega foruma, kjer se je nekoč odločalo o usodi Sredozemlja in Evrope. Povzpeli se bomo tudi na enega izmed sedmerih gričev – Palatin, odkoder se odpre sijajna panorama na eni strani na Forum in na drugi na Circus Maximus.

Popoldne je spet namenjeno lastnim sprehodom. Priporočamo skok do četrti Trastevere. Srednjeveška četrt je bila nekoč delavska soseska, danes pa je to predel s pestro kulinarično in gastronomsko ponudbo. Pomešajte se med domačine, pokusite kakšno izmed tipičnih rimski jedi ali prigrizkov in si privoščite kozarček vinčka na »Piazzi Santa Maria«. Pokukate lahko v čudovito Baziliko Santa Marie s čudovitimi mozaiki, lahko pa vstopite v botanični vrt  in občudujete 700 različnih vrst dreves in drugih rastlin. Vzemite si tudi čas za večerjo. V večernih urah se vrnemo v hotel. Nočitev.

 

Četrti dan, 27.4.2020

Po zajtrku se lahko odpravite še zadnjič v srce Rima. Odpravili se bomo na ogled najmanjše državice na svetu – Vatikana. Skupaj si bomo ogledali trg svetega Petra in vstopili v baziliko (doplačilo) sv. Petra, ki velja za največjo cerkev na svetu. Skozi stoletja so ji svoj pečat pustili številni umetniki kot so: Michealangelo, Bernini, Canova…V primeru predhodne rezervacije pa si lahko ogledate še Vatikanske muzeje s Sikstinsko kapelo.

Prosti čas za kosilo ali zadnje nakupe in počasi se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v jutranjih/dopoldanskih urah naslednjega dne.

Opomba: ogledi v Rimu potekajo peš in s sredstvi javnega prevoza!

 

 

Redna cena:

 • 179,90 €/osebo LJ,SEŽ,NG
 • 199,90€/osebo  CE, MB 

 

EARLY BIRD  CENA (odhodna mesta LJ, SEŽ, NG):  je 149,9 € !

 EARLY BIRD  CENA (odhodna mesta Celje,Maribor):  je 169,9 € !

 EARLY BIRD  CENA VELJA DO  29.2.2020!

 
Plačilni pogoji: 
 
 • Ob prijavi se plača 50 eur na osebo, in preostanek 30 dni pred odhodom.
 
 
Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.

Pohitite, imamo samo 50 prostih mest oz. samo 1 avtobus! 

 
EKSKLUZIVNO PRI GOHOLIDAYS - Prijave in rezervacije samo na info@goholidays.si ; 030 680 234  
 

 

Cena izleta vključuje:

 • prevoz po programu s turističnim avtobusom,
 • 2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu Palacavicchi 3*, ki je oddaljen od mestnega jedra okrog 25 km, hotelski shutle vas povezuje z postajo podzemne železnice.
 • Vodenje in organizacija potovanja,
 • Vse cestnine, parkirnine, vstopne takse in DDV.

 

Prijavnina:

 • Prijavnina 10 €/osebo se plača neposredno ponudniku (GoHolidays.si) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti. Otroci do 18. leta imajo 5 € popusta pri plačilu prijavnine.

 

Obvezna doplačila:

 • Turistična taksa 5 € na osebo na noč na samem mestu,
 • Enoposteljna soba 50 € za obe noči na osebo,
 • Vstopnina v Vatikanske muzeje (rezervirate in plačate lahko ob prijavi ali najkasneje do 6.4.2020), cena 36 €, otroci do18 let 29 € ter študenti do 25 let z veljavno ISIC izkaznico 29€ - v ceno je vključen prednostni vstop ob določeni uri, lokalni vodnik v angleškem jeziku ter audioguide slušalke,
 • Izlet antični Rim s prevozom ter vstopnino v Kolosej, Palatin in Forum Romanum – rezervirate in plačate ga lahko ob prijavi ali najkasneje do 6.4.2020 – 21 €, otroci do 18 leta in študenti do 25 leta z ISIC izkaznico 18 €.
 • Del ogledov poteka z podzemno železnico – doplačilo za karte okrog 9€ - karte si kupite na izletu – naš vodnik vam ob tem nudi asistenco.

Odhodna mesta&ure:

 • Ljubljana
 • Sežana
 • Nova Gorica
 • Celje
 • Maribor

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.

Cenik

REZERVACIJSKI OBRAZEC

VAŠI PODATKI

Naziv:
Ime:  *
Priimek:  *
E-mail:  *
Telefon / GSM:  *
Naslov:
Pošta:
Država:
Vstopno mesto odhoda:  *
Strinjam se splošnimi pogoji:  *
Jamčim za pravilnost podatkov:  *
Dovoljujem uporabo mojega e-maila za prejemanje sporočil o ugodnih akcijskih ponudbah, last minute ponudbah, novostih, nagradnih igrah t. agencije Muranica.
Podatke, ki nam jih boste posredovali ob prijavi, bomo uporabljali zgolj v namene, za katere so bili dani.:

PODATKI O VAŠI REZERVACIJI

Izbira termina:  *
Število oseb:

Odrasli:

  
 *

Otroci:

  
 *
Vaše sporočilo / opomba (imena in priimke ostalih potnikov, vstopna mesta):  *
 

* rubrike označene z zvezdico so obvezne

  Pošlji
 

 

 •  
 
Pokličite nas

02.06.

pretežno oblačno ploha

10 / 21

03.06.

pretežno oblačno

13 / 23

04.06.

delno oblačno

14 / 25

 
Vir: ARSO - meteo.si

Anketa

Katero mesto bi najraje obiskali v času adventa?

 Dunaj

 Bratislava

 Budimpešta

 Salzburg

 Benetke

 Munchen

 Christkindl