NOVOLETNI IZLETI 2017/2018

NOVO LETO V BRATISLAVI 2017/2018 STOP

Rezerviraj
n

RAZPRODANO!!

30.12.2017 - 01.01.2018

Preživite vstop v leto 2018 v ponosni slovaški prestolnici. Mesto ima zanimivo lego med reko Donavo in Bratislavskim gradom. Lepo urejene ulice, bogata gostinska ponudba, izjemen ognjemet in ugodne cene prepričajo iz leta v leto za mnoge turiste iz Slovenije, da tam preživijo najbolj noro noč v letu!

 

Osnovni podatki o potovanju

Termin: 30.12.2017

Trajanje: 3 dni/2nočitvi dni

Storitev: po programu; prevoz - avtobus

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Najmanjše št. potnikov: 45

 

PROGRAM

30.12.2017

Z avtobusom se bomo na pot podali v jutranjih urah. V mesto bomo prispeli v dopoldanskih urah. Spoznali bomo mestne posebneže Paparazzi-ja, Čumila, Adama in Evo ter mnoge druge. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, pa palačo kamor je hodil v goste slavni Beethoven (seveda so imeli lepo hčerko), palačo, kjer je nastopal kot šestleten deček W. A. Mozart in elegantni ulici Michalska in Venturska, kjer se nahaja mnogo odličnih restavracij, pivnic in vinotek. Namestitev v hotelu. Zvečer bo za najpogumnejše tudi možnost spoznavanja nočnega, nadvse bogatega utripa Bratislave.

 

31.12.2017

Po zajtrku se bomo dopoldne lahko odpravili proti pokrajini Malih Karpatov (doplačilo), ki je znana predvsem po vinorodni pokrajini in slikoviti tradicionalni keramiki, ki jo imenujejo slovaška majolika. Ogledali si bomo eno izmed najbolj znanih keramičnih delavnic in se spustili v eno najstarejših vinskih kleti, kjer bomo spoznali kakšna vina v okolici Bratislave pridelujejo. Popoldne priprave na najdaljšo noč v letu, ki jo lahko preživite na ulicah Bratislave, kjer je raznovrstno dogajanje ali pa se preselite v katerega izmed preštevilnih klubov in barov v centru mesta..

 

1.1.2018

Po zajtrku boste imeli možnost izleta do izliva reke Morave v Donavo, kjer na skalah ležijo ostanki nekoč nepremagljive graščine Devin. Slišali bomo legendo o deviškem stolpu in poskrbeli za nepozabno skupinsko fotografijo. Povzpeli se bomo tudi na vrh mostu SNP, kjer se nahaja en najelegantnejših lokalov s fantastično panoramo na prestolnico. Še poslovilni kozarček in krenili bomo na pot proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali kakšno urco po njej

 

 

Apartmaji  v hotelu Astra 3* APP LUX

APP LUX, ki je lociran cca 3 km od strogega centra mesta. Nameščeni boste v LUX delu, kjer so bussines apartmaji. Vsak apartma je sestavljen iz spalnice z zakonskim ležiščem in dnevnim prostorom z raztegljivo zofo za 1 ali 2 osebi. Vsak app ima SAT TV, TWC in hladilnik.

 

 

RAZPRODANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redna cena

 • 109€/osebo za štiriposteljni app
 • 119€/osebo za triposteljnih app
 • 139/osebo za dvoposteljni app  

Akcijska cena

*akcijsko ceno si zagotovite z nakupom kuponov na portalih: 1nadan, Zbita Cena, Privoščite.si, Klik2GO,  Kuponko, Mesto Idej,

 • 85,90€/osebo za štiriposteljni app
 • 95,90€/osebo za triposteljnih app
 • 109,90/osebo za dvoposteljni app

 

Cena izleta vključuje:

 • 3-dnevni silvestrski organizirani izlet v Bratislavo: prevoz s turističnim avtobusom po programu (iz LJ, CE ali MB) + 2x nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom za 1 osebo v triposteljnem apartmaju v hotelu Astra 3* APP LUX, ki je lociran cca 3 km od strogega centra mesta. Nameščeni boste v LUX delu, kjer so bussines apartmaji. Vsak apartma je sestavljen iz spalnice z zakonskim ležiščem in dnevnim prostorom z raztegljivo zofo za 1 ali 2 osebi. Vsak app ima SAT TV, TWC in hladilnik.

Doplačilo:

 • turistična taksa 1,7€/noč/osebo se doplača ob prijavi v hotelu.

 

Prijavnina:

 • Prijavnina 10 €/osebo se plača neposredno ponudniku (GoHolidays.si) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti. Otroci do 18. leta imajo 5 € popusta pri plačilu prijavnine.

 

Možna doplačila:

 • 15 €/osebo za voden ogled v Male Karpate z obiskom keramične delavnice in vinske kleti z degustacijo; voden ogled gradu Devin 10 €, vzpon na stolp Ufo in spomenik Slavin 9 €.

Odhodna mesta&ure:

 • Ljubljana - Dolgi most ob 5.00,
 • Celje - parkirišče pred dvorano Zlatorog 6.00 ali
 • Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 6.45

Cenik

REZERVACIJSKI OBRAZEC

VAŠI PODATKI

Naziv:
Ime:  *
Priimek:  *
E-mail:  *
Telefon / GSM:  *
Naslov:
Pošta:
Država:
V imenu podjetja / organizacije:
Strinjam se splošnimi pogoji:  *
Jamčim za pravilnost podatkov:  *
Dovoljujem uporabo mojega e-maila za prejemanje sporočil portala Muranica:

PODATKI O VAŠI REZERVACIJI

Izbira termina:  *
Število oseb:

Odrasli:

  
 *

Otroci:

  
 *
Vaše sporočilo / opomba:
Varnostna koda:

CAPTCHA Image

 *

 

* rubrike označene z zvezdico so obvezne

  Pošlji
 
Pokličite nas

15.12.

oblačno dežuje

6 / 9

16.12.

oblačno

1 / 4

17.12.

delno oblačno

-4 / 3

 
Vir: ARSO - meteo.si

Anketa

Kje boste preživeli letošnje provomajske počitnice

 Cinque Terre Italija

 Budimpešta Madžarska

 Pariz Francija

 Praga Češka

 Berlin Nemčija

 Toskana Italija

 Krakov Poljska

 Rim Italija

 Hrvaška/Slovenija, morje,terme...