IZLETI & POTOVANJA

CINQUE TERRE, PARMA, MANTOVA

Rezerviraj

27.05.2022 - 29.05.2022, 24.06.2022 - 26.06.2022

Obiščite slikovite ribiške vasice nacionalnega parka Pet dežel, ki je v poslednjih letih eno najbolj obiskanih območij čudovite Italije. Panoramske fotografije iz ladjice na vasice, romantična vožnja z vlakom po predorih med vasicami in ohranjene ozke in barvite ulice, navdušijo še tako zahtevnega gosta. Obiskali bomo tudi Parmo – rojstno mesto velikega skladatelja Verdija, ki velja za kulinarično prestolnico države in eno najlepših manjših mestec severne Italije – Mantovo. Pravijo, da je zgodnja jesen zaradi stabilnega vremena s prijetnimi temperaturami in manj vetra najbolj primeren čas za obisk enega najbolj slikovitih koščkov Italije.

Ligurija je italijanska dežela, ki obsega ozek pas ob sredozemskem morju. Njen najbolj slikoviti del je nacionalni park »CinqueTerre«, ki ga sestavljajo nekdanje slikovite ribiške vasice. Obiskovalce vedno znova navdušijo dih jemajoči razgledi, panoramske fotografije iz ladjic, romantična vožnja z vlakom po predorih med vasicami in ohranjene ozke in barvite ulice. Za dober kontrast obiščemo še kulinarično prestolnico Italije – Parmo, ki je hkrati rojstno mesto velikega skladatelja Verdija. Za konec obiščemo še eno najlepše ohranjenih srednjeveških mest Mantovo.

 

Osnovni podatki o potovanju

Termin: 27.05.2022, 24.06.2022

Trajanje: 3 dni/ 1nočitev dni

Storitev: po programu; prevoz - avtobus

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Najmanjše št. potnikov: 45, odhod iz posameznega odhodnega mesta je v primeru 25 potnikov

 

PROGRAM

Prvi dan

V poznih večernih urah odhod iz Slovenije.

 

Drugi dan

Vožnja po severni Italiji mimo Benetke, Padovo, Bologne do Ligurske obale. 
Obiskali bomo Porto Venere, kjer bomo opravili jutranji ogled, čas pa bo tudi za jutranjo kavico v mestecu, kjer je se je nekoč sprehajal in ustvarjal slavni lord Byron. 
Z ladjico bomo pot nadaljevali mimo vasic Cinqueterre - do največje izmed njih Monterosso. Sledila bo vožnja z vlakom/turističnim vlakom do sosednje Vernazze in kasneje še do Manarole. V vasicah bo  dovolj prostega časa za nakupe, lastne sprehode, fotografije in spoznavanje odlične ligurske kulinarike. Zvečer se z vlakom odpravimo do La Spezie, kjer se ponovno vkrcamo na avtobus, ki nas odpelje do hotela, kjer bomo prenočili.
 

Tretji dan

Po zajtrku vožnja do centra Parme. Parma velja za spomenik dobrega življenja. Sprehodili se bomo po mestu in videli: operni hišo, ki so jo zgradili v času Napoleonove prevlade v Evropi, ko se je poskrbelo za kulturo in dobre cestne povezave. Opera je bila dokončana 1829 in od takrat  gostujejo tam najboljši solisti vsega sveta. Tu so prvič uprizorili Verdijevi operi Traviato in Rigoletta, med vrhunce pa štejejo leto 1872, ko sta si Verdijevo Aido ogledala celo waleški princ in danska kraljica. Ustavili se bomo pri mestni katedrali Duomo s škofovsko palačo in krstilnico ter na trgih Garibaldi ter Pace. Morda bo največji vtis na nas naredila Piazza della Pilotta z velikim muzejsko gledališkim kompleksom. Morda bo čas tudi, da obiščemo kakšno sirarno, kjer izdelujejo slavni parmezan (doplačilo). 
Iz Parme se bomo odpravili v ljubko Mantovo. Mesto je bilo nekoč eno najbogatejših mest severne Italije in je bilo vrhunsko utrjeno. Iz treh strani ga še danes obdaja voda, najbolj pa navduši lepo ohranjen renesančni karakter mesta. Sprehodili se bomo po glavnem trgu, trgu Sordello in trg Mantegna. Čas za zadnje nakupe ali pozno kosilo/zgodnjo večerjo. Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.
 
 
Glede vstopa v Italijo trenutno veljajo naslednja pravila:

VSTOP V ITALIJO OD 1. FEBRUARJA 2022 DO 15. MARCA 2022

Od 1. februarja dalje je v skladu z določbami italijanskega vladnega odloka z dne 27. januarja 2022 mogoč vstop v Italijo iz držav s seznama C (op. Slovenija) ob predpogoju, da se posameznik v zadnjih 14-ih dneh pred vstopom v Italijo ni nahajal (bivanje ali tranzit) v kateri izmed ostalih držav izzven seznama C, ob izpolnjevanju naslednjih pogojev:

 1.  Ustrezno izpolnjen obrazec za potnike (dPLF) app.euplf.eu digitalni ali papirni različici (v primeru tehničnih ovir) in
 2.  digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o zaključenem ciklu cepljenja proti COVID-19 s cepivom, ki ga je odobrila EMA (ali enakovrednim potrdilom) ali
 3. digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o prebolelosti od Covid-19 ali
 4. digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o negativnem rezultatu antigenskega testa, ki ni starejše od 48 ur pred vstopom v Italijo ali negativnem rezultatu molekularnega/PCR testa, ki ni starejše od 72 ur pred vstopom v Italijo.

Pogoji 2, 3 in 4 so alternativni pogoji, v vsakem primeru pa je potrebno ob izpolnjevanju enega od omenjenih pogojev izpolniti še obrazec za potnike (dPLF).

Za samo prehajanje državne meje se upošteva veljavnost digitalnega EU/zelenega potrdila o zaključenem cepljenju 9 mesecev (točka 2.), medtem ko se veljavnost potrdila PC preboleli/cepljeni za uporabo v Italiji s 1.2.2022 skrajšuje na 6 mesecev. Veljavnost tovrstnega potrdila se lahko podaljša s poživitvenim odmerkom.

Navedeni pogoji veljajo za osebe od 6 leta starosti dalje.

Podrobne informacije o vstopnih pogoji so dosegljive tudi na uradni strani: https://www.viaggiaresicuri.it/approfondimenti-insights/saluteinviaggio

 

Pogoji se bodo predvidoma do naših odhodov še spreminjali, glede na jakost epidemije.

Seveda lahko spremljate pogoje za vstop in gibanje po Italiji na spodnji povezavi, ki je vedno hitro osvežena:

http://www.rim.veleposlanistvo.si/index.php?id=5940

 

TALIJA:

POGOJI ZA VSTOP V ITALIJO:
 
 
 
Slovenija je na italijanskem seznamu C EU držav, kar pomeni, da je vstop brez karantene mogoč za vse državljane, stare nad 6 let, ki izpolnjujejo spodnje pogoje italijanske vlade.
 
Ob vstopu v Italijo je potrebno izpolnjevati naslednje pogoje:
 
 
 
digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o zaključenem ciklu cepljenja proti COVID-19 s cepivom, ki ga je odobrila EMA (ali enakovrednim potrdilom) ali
digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o prebolelosti od Covid-19 ali
digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o negativnem rezultatu antigenskega testa, ki ni starejše od 48 ur pred vstopom v Italijo ali potrdilo o negativnem rezultatu molekularnega/PCR testa, ki ni starejše od 72 ur pred vstopom v Italijo.
Vsi potniki morajo pred vstopom v Italijo izpolniti spletni obrazec prijave bivanja – European Digital Passenger Locator Form (dPLF), ki ga najdete na naslovu: https://app.euplf.eu/#/.
 
 
POMEMBNO:
 
Za  veljavnost potrdila PC preboleli/cepljeni za uporabo v Italiji s 1.2.2022 skrajšuje na 6 mesecev. Veljavnost tovrstnega potrdila se lahko podaljša s poživitvenim odmerkom.
 
Potrdila morajo biti izdana v digitalni ali tiskani obliki, v italijanskem, angleškem, francoskem ali španskem jeziku. Brez izkazanega izpolnjenega PFL obrazca in enega izmed PCT pogojev (prebolelost, cepljenje ali opravljen test) vstop v Italijo ne bo mogoč.
 
 
 
POTREBE IN PRAVILA UPORABE POTRDIL:
 
S  prvim aprilom republika  Italija ukinja stanje izrednih razmer. Vezano na to se veliko omejitev sprosti in pogojev vezanih na izkazovanje potrdil spremeni. Spremenilo se je tudi pravilo omejevanja zasedbe prireditev, ki se sedaj lahko ponovno polne.
 
 
 
OD 1. APRILA JE BREZ KATEREGAKOLI KOVID DOKAZILA MOŽNO:
 
vstopati Na lokalna prevozna sredstva (ostaja obveza nošenja maske)
vstopati v javne zavode, trgovine, banke, pošte, trafike…
obisk muzejev, arheoloških parkov, galerir…
koristiti strežba v odprtih/zunanjih delih gostinskih lokalov, barov…
zrediti postopke prijave v hotele in ostale nastanitvene objekte (gost hotela ima pravico do dostopa do vseh storitev v hotelu brez dokazil)
 
 
POGOJA PCT IN PC
 
 
 
PCT - OSNOVNO (GREEN PASS) - zadostuje negativen test (hitri ali PCR)
 
To dokazilo morate imeti v primeru:
 
vstopa v notranje prostore restavracij, barov…
Udeležbe predstav na odprtem
Obisk stadione
Vstopa na letala
Vstopa na vlak
Vstopa na ladje in trajekte
Vstopa na medkrajevne avtobuse
 
 
PC PRAVILO - OJAČAN (SUPER GREEN PASS)
 
pridobljeno v primeru polnega cepljenjem ali statusa prebolevnika. Posameznik izpolnjuje pogoje v primeru, da je od njegovega zaključenega cikla cepljenja oz. od  bolezni minilo manj kot 6 mesecev.Za podaljšanje statusa cepljene osebe za nadaljnjih 9 mesecev mora oseba prejeti tretji odmerek oz. »booster shot« med 5 in 9 mesecem od zaključenega cikla cepljenja. 
 
 
 
Tuji gostje, pri katerih je od cikla cepljenja ali bolezni Covid-19 minilo več kot 6 mesecev, lahko na podlagi negativnega testa začasno in glede na vrsto testa časovno omejeno pridobijo status in pravice, vezane na SUPER GREEN PASS. V primeru negativnega PCR testa – 72 ur ali antigenskega hitrega testa - 48 ur.
 
Potrdilo morate v primeru
 
udeležen na športne dejavnosti, ki se izvajajo v zaprti prostorih (predvsem skupinski športi)
ob vstopu v skupinske slačilnica in tuše
udeležbi na dogodkih, ki se izvohajo v zaprtih rekreativnih ali  kulturnih centrih
udeleži na razna  praznovanja ali praznike, ki predvidevajo obrede v zaprtih prostorih
obisk Igralnic, bingo dvoran…
udeležbi na dejavnosti v plesnih dvoranah in disko klubih
obisku katerekoli prireditve, ki se izvaja na zaprtem
pri vseh ostalih dogodkih (npr športna tekmovanja), ki se izvajajo v zaprtih dvoranah.
pri uporabi zaprtih bazenov in telovadnic
 
 
NOŠENJE MASK
 
Je obvezno v naslednjih primerih:
 
Obveznost nošenja mask tipa FFP2 na javnih prireditvah, ki se odvijajo na prostem, v zaprtih prostorih v gledališčih, koncertnih dvoranah, kinematografih, zabaviščnih prostorih in prizoriščih z glasbo v živo (in drugih podobnih prizoriščih) ter na dogodkih in športnih tekmovanjih, ki potekajo v zaprtih prostorih ali na prostem. V vseh teh primerih je v zaprtih prostorih prepovedano uživanje hrane in pijače. Obveznost nošenja mask tipa FFP2 na vseh javnih prevoznih sredstvih (vključno z letalskimi prevozi). Obveznost uporabe maske na prostem v primeru večje koncentracije ljudi.
 
 
 
Navedene omejitve veljajo do 30.4, ko se predvideva dodatne sprostitve.
 
 
 
POMEMBNO: Povzeto 1.4.2022 s spletne strani  http: www.salute.gov.it, kjer si lahko preberete tudi podrobnejše informacije. Navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo.
 

 

COVID OBVESTILO:
Vsem potnikom priporočamo, da se na izlete prijavijo zgolj v kolikor izpolnjujejo pogoj PC* (odvisno od končne destinacije in aktualnih pogojev):
 
POLNO CEPLJENI - vsaj dve prejeti dozi, 14 dni od zadnje doze,
AKTIVNO PREBOLELI - do 180 dni od evidentirane okužbe.
 
Za vstop v nekatere države, poleg izpolnjevanja zgoraj navedenih PC pogojev, veljajo dodatno naslednji pogoji:
- obvezen poživitven odmerek ali negativni PCR ali hitri test,
- cepljenje s cepivom Janssen 1/1 v večini primerov ni zadosten pogoj za vstop v državo - potrebujete še poživitveni odmerek,
- kombinacija prebolelost in cepljenje z eno dozo v večini primerov ni zadosten pogoj za vstop v državo - potrebujete še poživitveni odmerek.
 
Vstop z negativnim hitrim testom in PCR testom je trenutno še mogoč v nekatere države - Hrvaško, Srbijo in Bosno in Hercegovino, vendar lahko pogoje za vstop v posamezno državo kadarkoli spremenijo.
 
Večina storitev znotraj držav EU je dostopna zgolj s potrdili o polnem cepljenju ali aktivni prebolelosti (vstopi v hotele, muzeje, restavracije, bare, javni prevoz...).
 
Pred prijavo na izlet obvezno preverite podrobne informacije o vstopu v posamezno državo in pogoje za povratek v Slovenijo:
https://www.iatatravelcentre.com/world.php
https://reopen.europa.eu/sl/
https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/
 
V kolikor stranka ne izpolnjuje pogojev za potovanje (tudi če se dodatno spremenijo do odhoda), nosi sama morebitne nastale stroške zaradi neizpolnjevanja pogojev za vstop v državo.
 
Vse države, skozi katere potujete do končne destinacije, ste tranzitni potniki. Za države v tranzitu, dokazil PC ali PCT ne preverjajo na mejnih prehodih oziroma morate izpolnjevati pogoje za vašo končno destinacijo.
 
POMEMBNO: navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo. Pred odhodom bomo vsem prijavljenim potnikom posredovali zadnje veljavne ukrepe glede potovanje/izleta v posamezni državi in povratka v Slovenijo.
 
*PC - Kratica PC pomeni preboleli ali cepljeni.
 
TRENUTNI UKREPI ITALIJA
 
POGOJI ZA VSTOP V ITALIJO:
 
 
 
Slovenija je na italijanskem seznamu C EU držav, kar pomeni, da je vstop brez karantene mogoč za vse državljane, stare nad 6 let, ki izpolnjujejo spodnje pogoje italijanske vlade.
 
Ob vstopu v Italijo je potrebno izpolnjevati naslednje pogoje:
 
 
 
digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o zaključenem ciklu cepljenja proti COVID-19 s cepivom, ki ga je odobrila EMA (ali enakovrednim potrdilom) ali
digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o prebolelosti od Covid-19 ali
digitalno potrdilo EU/zeleno potrdilo o negativnem rezultatu antigenskega testa, ki ni starejše od 48 ur pred vstopom v Italijo ali potrdilo o negativnem rezultatu molekularnega/PCR testa, ki ni starejše od 72 ur pred vstopom v Italijo.
Vsi potniki morajo pred vstopom v Italijo izpolniti spletni obrazec prijave bivanja – European Digital Passenger Locator Form (dPLF), ki ga najdete na naslovu: https://app.euplf.eu/#/.
 
 
POMEMBNO:
 
Za  veljavnost potrdila PC preboleli/cepljeni za uporabo v Italiji s 1.2.2022 skrajšuje na 6 mesecev. Veljavnost tovrstnega potrdila se lahko podaljša s poživitvenim odmerkom.
 
Potrdila morajo biti izdana v digitalni ali tiskani obliki, v italijanskem, angleškem, francoskem ali španskem jeziku. Brez izkazanega izpolnjenega PFL obrazca in enega izmed PCT pogojev (prebolelost, cepljenje ali opravljen test) vstop v Italijo ne bo mogoč.
 
 
 
POTREBE IN PRAVILA UPORABE POTRDIL:
 
S  prvim aprilom republika  Italija ukinja stanje izrednih razmer. Vezano na to se veliko omejitev sprosti in pogojev vezanih na izkazovanje potrdil spremeni. Spremenilo se je tudi pravilo omejevanja zasedbe prireditev, ki se sedaj lahko ponovno polne.
 
 
 
OD 1. APRILA JE BREZ KATEREGAKOLI KOVID DOKAZILA MOŽNO:
 
vstopati Na lokalna prevozna sredstva (ostaja obveza nošenja maske)
vstopati v javne zavode, trgovine, banke, pošte, trafike…
obisk muzejev, arheoloških parkov, galerir…
koristiti strežba v odprtih/zunanjih delih gostinskih lokalov, barov…
zrediti postopke prijave v hotele in ostale nastanitvene objekte (gost hotela ima pravico do dostopa do vseh storitev v hotelu brez dokazil)
 
 
POGOJA PCT IN PC
 
 
 
PCT - OSNOVNO (GREEN PASS) - zadostuje negativen test (hitri ali PCR)
 
To dokazilo morate imeti v primeru:
 
vstopa v notranje prostore restavracij, barov…
Udeležbe predstav na odprtem
Obisk stadione
Vstopa na letala
Vstopa na vlak
Vstopa na ladje in trajekte
Vstopa na medkrajevne avtobuse
 
 
PC PRAVILO - OJAČAN (SUPER GREEN PASS)
 
pridobljeno v primeru polnega cepljenjem ali statusa prebolevnika. Posameznik izpolnjuje pogoje v primeru, da je od njegovega zaključenega cikla cepljenja oz. od  bolezni minilo manj kot 6 mesecev.Za podaljšanje statusa cepljene osebe za nadaljnjih 9 mesecev mora oseba prejeti tretji odmerek oz. »booster shot« med 5 in 9 mesecem od zaključenega cikla cepljenja. 
 
 
 
Tuji gostje, pri katerih je od cikla cepljenja ali bolezni Covid-19 minilo več kot 6 mesecev, lahko na podlagi negativnega testa začasno in glede na vrsto testa časovno omejeno pridobijo status in pravice, vezane na SUPER GREEN PASS. V primeru negativnega PCR testa – 72 ur ali antigenskega hitrega testa - 48 ur.
 
Potrdilo morate v primeru
 
udeležen na športne dejavnosti, ki se izvajajo v zaprti prostorih (predvsem skupinski športi)
ob vstopu v skupinske slačilnica in tuše
udeležbi na dogodkih, ki se izvohajo v zaprtih rekreativnih ali  kulturnih centrih
udeleži na razna  praznovanja ali praznike, ki predvidevajo obrede v zaprtih prostorih
obisk Igralnic, bingo dvoran…
udeležbi na dejavnosti v plesnih dvoranah in disko klubih
obisku katerekoli prireditve, ki se izvaja na zaprtem
pri vseh ostalih dogodkih (npr športna tekmovanja), ki se izvajajo v zaprtih dvoranah.
pri uporabi zaprtih bazenov in telovadnic
 
 
NOŠENJE MASK
 
Je obvezno v naslednjih primerih:
 
Obveznost nošenja mask tipa FFP2 na javnih prireditvah, ki se odvijajo na prostem, v zaprtih prostorih v gledališčih, koncertnih dvoranah, kinematografih, zabaviščnih prostorih in prizoriščih z glasbo v živo (in drugih podobnih prizoriščih) ter na dogodkih in športnih tekmovanjih, ki potekajo v zaprtih prostorih ali na prostem. V vseh teh primerih je v zaprtih prostorih prepovedano uživanje hrane in pijače. Obveznost nošenja mask tipa FFP2 na vseh javnih prevoznih sredstvih (vključno z letalskimi prevozi). Obveznost uporabe maske na prostem v primeru večje koncentracije ljudi.
 
 
 
Navedene omejitve veljajo do 30.4, ko se predvideva dodatne sprostitve.
 
 
 
POMEMBNO: Povzeto 1.4.2022 s spletne strani  http: www.salute.gov.it, kjer si lahko preberete tudi podrobnejše informacije. Navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo.
 

 

Redna cena

 • 169,90/osebo LJ, SEŽ, NG 
 • 179,00€/osebo iz CE 
 • 189,00€/osebo iz MB
   

Akcijska cena 10.5.2022

 • 22.4.- 24.4.22 - 129,90€/osebo LJ, SEŽ,
 • 29.4.-1.5.22 - 129,90€/osebo LJ, NG
 • 27.5.- 29.5.22 - 129,90€/osebo LJ, SEŽ,
 • 24.6.- 26.6.22 - 129,90€/osebo LJ, NGDoplačilo za odhodno mesto

 • Celja 10€/osebo 
 • Maribor 15€/osebo


  Prijavnina 10 €/osebo se plača neposredno ponudniku (GoHolidays.si) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti. Otroci do 18. leta imajo 5 € popusta pri plačilu prijavnine.

PLAČILNI POGOJI:

 • Potovanja se izvajajo z upoštevanjem veljavnih PC (potniki so preboleli ali cepljeni) pravil in standardov.
 • Možnost BREZPLAČNE ODPOVEDI do 30 dni pred odhodom na izlet ali potovanje. Agencija zadrži samo znesek prijavnine in morebiti vplačanih zavarovanj.
 • Možnost plačila na do 3 OBROKE za večdnevne izlete. Zadnji obrok do 30 dni pred odhodom na izlet oz. potovanje.
 • Ob prijavi plačate 20 EUR na osebo in morebitna zavarovanja.

 

Cena vključuje:

 • 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvo ali triposteljnih sobah s TWC
 • Prevoz po programu s turističnim avtobusom
 • Cestnine, parkirnine, vstopne takse in DDV,
 • Turistično spremljanje po programu,
 • Vožnja z vlakom /ali ladjico,
 • Zunanje oglede,
 

* V primeru vremenskih razmer, ki ne omogočajo plutja ladjic, se  obisk vasic Cinque Terre  izvede v obe smeri  z vožnjo  z vlakom

* Zajtrki v Italiji so običajno preprosti: rogljiček ali kruh in namazi ter kava, čaj.


Možno doplačilo:

 • enoposteljna soba 25  €
 • za nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS
 • riziko odpovedi

Možna doplačilo na potovanju:

 • Turistična/mestna taksa: 2  € na osebo, potniki do 18 leta takse ne plačajo.
 • obisk sirarne 13-15€/osebo
   

Odhodna mesta&ure

 • Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 23.00
 • Sežana -izpred hotela Safir ob 23.55,
 • Nova Goria  ob 23.55.
 • Celje izpred dvorane Zlatorog ob 22.00
 • Maribor  izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski ob 21.15

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 20 potnikov.

Cenik

REZERVACIJSKI OBRAZEC

VAŠI PODATKI

Naziv:
Ime:  *
Priimek:  *
E-mail:  *
Telefon / GSM:  *
Naslov:
Pošta:
Država:
Vstopno mesto odhoda:  *
Strinjam se splošnimi pogoji:  *
Jamčim za pravilnost podatkov:  *
Dovoljujem uporabo mojega e-maila za prejemanje sporočil o ugodnih akcijskih ponudbah, last minute ponudbah, novostih, nagradnih igrah t. agencije Muranica.
Podatke, ki nam jih boste posredovali ob prijavi, bomo uporabljali zgolj v namene, za katere so bili dani.:

PODATKI O VAŠI REZERVACIJI

Izbira termina:  *
Število oseb:

Odrasli:

  
 *

Otroci:

  
 *
Vaše sporočilo / opomba (imena in priimke ostalih potnikov, vstopna mesta):  *
 

* rubrike označene z zvezdico so obvezne

  Pošlji
 
 • CINQUE TERRE, PARMA, MANTOVA

1 / 1

Pokličite nas

13.06.

delno oblačno ploha

15 / 25

14.06.

pretežno jasno

10 / 24

15.06.

jasno

12 / 27

 
Vir: ARSO - meteo.si